Pčelinji otrov umjesto Botoxa

Pčelinji otrov umjesto Botoxa

SHARE

pfiefer-300x300

Mnoge osobe iz javnog života koriste prirodnu alternativu Botoxa. Riječ je o kremi koja u svom sastavu sadrži glavni sastojak pčelinjeg otrova.

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla , i supriga princa Charlesa, jedna je od poznatih koja je maksimalno posvećena upotrebi maske od pčelinjeg otrova, a tvrdi da joj ova maska zadržava bore na većoj udaljenosti nego bilo koji drugi postojeći proizvod . Liječenje ovom metodom tj Camilino podmlađivanje prošle su godine prvi otkrili paparaci kada je snimljena kako posjećuje kozmetički studio u elitnoj četvrti Londona.

Michelle Pfeiffer smatra se jednom od najljepših glumica u Hollywoodu . Tajna ? Što se tiče ljepote kože , Michelle Pfeiffer spada među prve holivudske zvijezde koji nisu ignorisale nevjerojatan učinak pčelinjeg otrova na koži . Ona koristi i maske i serum kako bi održala maldolikost, a tvrdi kako se nikada ne bi usudila otići na Botox jer se smrtno boji igle.

Kate Middleton , Victoria Beckham i Kylie Minogue, Madonna i mnoge druge zvijezde veliki su zagovornici tzv prirodnog botoxa, a svakim danom ova prirodna metoda podmlađivanja stiče stotine sljedbenika.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY