KONAČNO U PRODAJI NOVA KNJIGA RAJKA RADIVOJCA: PRIRUČNIK ZA NAPREDNE PČELARE

KONAČNO U PRODAJI NOVA KNJIGA RAJKA RADIVOJCA: PRIRUČNIK ZA NAPREDNE PČELARE

SHARE

Rajko Radivojac je do sada objavio tri knjige, svaka je doštampavana. Zbog ogromnog interesa i pčelara koji mu vjeruju, ILUSTROVANI PRIRUČNIK ZA NAPREDNE PČELARE je dopunjen i redizajniran.

rajko knjigaOno što je pčelarima u BiH, ali i regionu nedostajalo – sadržajan, jednostavnim i iskrenim riječnikom pisan sveobuhvatan pčelatski udžbenik – konačno je stigao. Od ponedjeljka, 5.12. 2016. godine izdavač REVIJE PRESS iz Sarajeva puštaju u prodaju novo, dopunjeno izdanje Prijedorčanina Rajka Radivojca –  ILUSTROVANI PRIRUČNIK ZA NAPREDNE PČELARE.

PRIRUČNIK je osnovna i veoma kvalitetna literatura za svakog pčelara. Rajko jednostavnim jezikom i metodama iznosi jako puno korisnih podataka i tako olakšava pčelarenje onima kojima je to potrebno. Obrađene su teme: stvaranje jakih pčelinjih zajednica, proizvodnja rojeva, tehnika proizvodnje pčelinjih proizvoda, te selekcijske metode u pčelarstvu.

Kako reče mr. Goran Mirjanić sa ovom knjigom u budućnosti, za većinu pčekara nerješivi ili teško rješivi problemi mnogo lakše će se rješavati.

Rajko Radivojac je do sada objavio tri knjige, svaka je doštampavana. Zbog ogromnog interesa javnosti, a posebno pčelara koji mu vjeruju, ILUSTROVANI PRIRUČNIK ZA NAPREDNE PČELARE je dopunjen i redizajniran.

Rajko je pčelar sa iskustvom dužim od dvije decenije. Zdravstveni je radnik i jedan je od najvećih pčelarskih autoriteta u BiH i na Balkanu.

Knjiga se može naručiti pouzećem kod Rajka Radivojca na telefon 065 969 393 ili kod izdavača u Sarajevu 033 767 566. Zainteresovani kupci mogu je direktno nabaviti u Prijedoru kod Radivojca, ili u Sarajevu, u prostorijama redakcije BH PČELARA, Dćemala Bijedića 185. Cijena je 15 KM plus troškovi poštarine. rajkova knjiga

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY