Pčelari u iščekivanju: Rajko Radivojac najavljuje doštampavanje tiraža svoje prve dvije knjige!

Pčelari u iščekivanju: Rajko Radivojac najavljuje doštampavanje tiraža svoje prve dvije knjige!

SHARE

Rajko Radivojac iz Prijedora, trenutno jedan od najtraženijih pčelara, predavača i autora, ima mnogo razloga da bude ponosan i zadovoljan. Njegove tri knjige naišle su na izvanredne kritike pčelara širom Bosne i Hercegovine ali i regije. Kao potvrdu toga pominjemo i ono što je Radivojac doživio na Međunarodnom sajmu pčelarstva u Celju.Rajko Radivojac, pčelar iz Prijedora

– Za jedan dan prodao sam čak 100 primjeraka moje najnovije knjige „Matica – osmijeh na licu“ slovenskim pčelarima. To me oduševilo, posebno zbog riječi hvale i podrške koje sam primio od njihovih istaknutih pčelara – objašnjava Radivojac.

Tiraži njegove prve dvije knjige „Pčelarstvo – ilustrovani priručnik za početnike“ i „Pčelarstvo – ilustrovani priručnik za napredne pčelare“ bukvalno su „planuli“ u veoma kratkom roku. Isto to, kako sada stvari stoje, desit će se i sa trećom knjigom „Matica – osmijeh na licu“, ostale su još ograničene količine.

– Kako me puno pčelara zove i raspituje se o prve dvije knjige koje se trenutno ne mogu kupiti, obavještavam sve da ću uskoro doštampavati njihove tiraže te će biti dostupne svima onima koji ih nisu imali priliku nabaviti – lijepu vijest podijelio je pčelar i autor Radivojac.

O vremenu izlaska iz štampe kao i ostalim detaljima oko narudže prve dvije Radivojčeve knjige, pisat ćemo naknadno.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY