PREDSTAVNIŠTVO I PRETPLATA NA BH PČELAR U SRBIJI: OČEKUJEMO DVIJE STOTOG PRETPLATNIKA!

PREDSTAVNIŠTVO I PRETPLATA NA BH PČELAR U SRBIJI: OČEKUJEMO DVIJE STOTOG PRETPLATNIKA!

SHARE

Zainteresovani pretplatnici iz Srbije sve formalnosti i uplate mogu obaviti kod našeg dopisnika Žike Stojanovića

Zbog sve većeg interesovanja pčelara iz Srbije za pretplatu na BH PČELAR, a u cilju što lakše i jednostavnije procedure oko pretplate, otvorili smo predstavništvo u Subotici. Naš dopisnik i koordinator je Živoslav Stojanović Žika sa Palića.

Zainteresovani pretplatnici iz Srbije sve formalnosti i uplate mogu obaviti kod Stojanovića. Tako smo izbjegli plaćanja izuzetno visokih bankarskih provizija u međudržavnom i deviznom prometu.

Zanimljivo je da smo tokom minulih osam godina stekli povjerenje kod 180 naših čitatelja u Srbiji. Broj pretplatnika iz Srbije je u naglom porastu od oktobra prošle godine. Upravo, zbog ovog podatka odlučili smo preko našeg dopisništva u Subotici našim čitateljima u Srbiji pojednostaviti put do pretplate, ali i stvoriti prostor za veću medijsku zastupljenost pčelara iz ove države u našem printanom i on – line izdanje.

Slijedeći naši koraci su predstavništva u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

UPUTSTVO PRETPLATNICIMA IZ SRBIJE

Dovoljno je uplatiti preko Žike Stojanovića 3.712 dinara, odnosno 30 eura za godinu dana, te dostaviti tačnu adresu na koju žele da dobijaju printano izdanje BH PČELARA.

Ista je procedura i za on line izdanje. Nakon uplate naši administratori pretplatniku dozvoljavaju pristup on line izdanju BH PČELARA.

Kontakt telefon Žike Stojanovića u Srbiji 063 510 598
FB profil: Zivoslav Stojanovic

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY