Đorđe Ćirić, pčelar sa Pala: U mojoj obimnoj pčelarskoj kolekciji, BH pčelar...

Đorđe Ćirić, pčelar sa Pala: U mojoj obimnoj pčelarskoj kolekciji, BH pčelar i Pčelarski priručnik, imaju istaknuto mjesto i značaj!

SHARE

BH pčelar je odličan. Ne propuštam ni jedan broj koji izađe. Mnogo toga korisnog se može pročitati, a i naučiti, zahvaljujući njegovom raznovrsnom sadržaju. Ne bih mogao izdvojiti ni jedan članak, pošto su svi na svoj način od velikog značaja za sve pčelare. Takođe mi se dopadaju članci u kojima pcčelari iznose svoja lična iskustva i daju provjerene i korisne savjete za sve nas koji smo u ovim vodama.

Što se tiče pčelarskog priručnika, sve pohvale redakciji i ljudima koji su došli na ideju da štampaju i puste u prodaju ovakav magazin. Odmah sam kupio prvi broj, oduševljen sam sadržajem i sa nestrpljenjem čekam sljedeći. Svima nam je trebao ovakav priručnik. Potkrijepljen je kvalitetnim tekstovima raznih pčelarskih znalaca. Toliko korisnih informacija raznoraznih pčelara, doktora ove branše, sve je to sažeto na jednom mjestu – u ovom priručniku. Priručnik, naravno i BH pčelar su jedan od omiljenih magazina u mojoj kolekciji, koja je iskreno obimna.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY