Dražen Krog, pčelar iz Zagreba o “Pčelarskom priručniku”: Ovako nešto u Hrvatskoj...

Dražen Krog, pčelar iz Zagreba o “Pčelarskom priručniku”: Ovako nešto u Hrvatskoj nema!

SHARE

Naručio sam Priručnik čim sam na FB  vidio fotografiju sadržaja priručnika. Tri dana kasnije, Priručnik je u mojim rukama. Malo je reći da sam oduševljen, ovako nešto u Hrvatskoj nema.

Jako mi se sviđa sadržaj. Ne da sam ga pročitao nego sam ga pročitao u jednom dahu i to ponovio par puta. Sviđa mi se sve, od sadržaja, slika, načina pisanja koje je kratko i sadržajno. Najviše mi se sviđa što većinu sadržaja su napisali pčelari praktičari znači ljudi od iskustva. Ovo je jedini priručnik koji je na jednom mjestu okupio toliki broj stučnjaka iz regije koji svojim savjetima pomažu ostalim kolegama pčelarima. Ja pčelarim već 10 godina, posjedujem jako puno pčelarske literature, ali mi je do sada Priručnik iz BiH na vrhu liste.

Oni koji su pogledali PČELARSKI PRIRUČNIK tvrde da je to knjiga koju u svojim arhivama moraju imati svi pčelari, posebno oni koji su krenuli sa ovim poslom.
‼️Izvanredna kombinacija stručnih informacija i praktičnih savjeta. Pisana jednostavnim jezikom, a bogata detaljima iz pčelarske prakse.

⚠️PRODAJA- DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU POUZEĆEM
Sve informacije i narudžbe na broj telefona: 033 281 459 ili 033 281 361.
besplatan info broj: 0800 20 232

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY