Pčelar Ivica Mikulić iz Tešnja preporučuje: MEDNO SIRĆE I ISKRU ŽIVOTA

Pčelar Ivica Mikulić iz Tešnja preporučuje: MEDNO SIRĆE I ISKRU ŽIVOTA

SHARE

To je moja receptura, a osnove za nju našao sam u knjizi staroj preko stotinu godina – kaže nam Mikulić i dodaje da je njegovo “medno sirće” vrlo traženo širom BiH, pa i susjednih zemalja.U Mikulićevoj paleti pčelarskih proizvoda možete naći: vosak, med, polen, propolis, matičnu mliječ, te medno-biljni preparat MEDNO SIRĆE, na koji je posebno ponosan.

– To je moja receptura, a osnove za nju našao sam u knjizi staroj preko stotinu godina – kaže nam Mikulić i dodaje da je njegovo “medno sirće” vrlo traženo širom BiH, pa i susjednih zemalja.

Mikulićevo “medno sirće” koristi se kao začin za sve vrste salata, a izuzetno je dobro za snižavanje nivoa masnoće u krvi.

– Još jedna od mojih inovacija sa kojima sam uspješno eksperimentisao je i smješa polena, propolisa i meda uz dodatak matične mliječi. Poznavaoci značaja ovih sastojaka prepoznat će da se radi o vrhunskom proizvodu koji vaš imunitet pojačava i štiti vaše zdravlje maksimalno od negativnih vanjskih utjecaja.

Kombinacija ovih pčelinjih proizvoda je univerzalna za većinu bolesti. Taj proizvod sam nazvao ISKRA ŽIVOTA, jer zaista njegovim redovnim korištenjem kao da preporodite svoj organizam! Njegov kontakt telefon je: 061 753 406. (bhpčelar/arhiva)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY