Vratio se najvećoj ljubavi: BIVŠI MINISTAR MALEŠEVIĆ PONOVO U PČELINJAKU

Vratio se najvećoj ljubavi: BIVŠI MINISTAR MALEŠEVIĆ PONOVO U PČELINJAKU

SHARE

Bavim se pčelarstvom tridesetak godina i otkrio sam mnoge tajne proizvodnje meda” – kazao je svojevremeno za BH PČELAR Malešević koji svoje pčele drži u selu Mačkovac kod Gradiške. 

Dane Malešević, od prošle godine bivši ministar prosvjete i kulture Republike Srpske, vratio se svojoj najvećoj ljubavi – pčelarstvu. On je i u ministarsku funkciju sjeo kao veliki ljubitelj pčela i pčelarstva. Neki su, kasnije dodali, da je postao i veliki ljubitelj skupocjenih automobila (kao ministar kupio luksuzni automobil u vrijednosti od preko 100.000m maraka).

Nakon smjene, u oktobru 2018. godine, se pričalo da ga je tadašnja predsjednica Vlade RS-a smijenila jer nije htio da daje otkaze ljudima koji su dolazili i podržavali skupove Pravda za Davida u Banja Luci.

Bilo kako bilo Danse se vratio svojim pčelama. Pokušava da ojača pčelinji fond, jer je zbog obaveza u vremenima ministrovanja broj košnica bio preopolovio. Bio je ministar sa tridesetak društava, a prije toga je bio pčelar i direktor

– Bavim se pčelarstvom tridesetak godina i otkrio sam mnoge tajne proizvodnje meda” – kazao je svojevremeno za BH PČELAR Malešević koji svoje pčele drži u selu Mačkovac kod Gradiške.

Prije odlaska u politilke vode obnašao je funkciju direktora Tehničke škole u Gradišci, a svoje pčele tokom sezone seli na nakoliko lokacija u POtkozarju. (BH pčelar)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY