Prošao bez uboda: Amerikanac vozio 65 kilometara dok mu je tri hiljade...

Prošao bez uboda: Amerikanac vozio 65 kilometara dok mu je tri hiljade ljutih pčela zujalo oko glave (Video)

SHARE

Valas Leadervud samo ludom srećom je prošao bez uboda nakon što mu je 3000 pčela pobjeglo iz kutije dok ih je prevozio u novi dom u Vejnsvil, Sjeverna Karolina

Valas je na putu za Vejnsvil nakratko stao pored puta i otišao da predahne u obližnji restoran, a kada se vratio, dočekao ga je šokantan prozor – 3000 pčela slobodo je zujalo unutar njegovog kamioneta.

  • – Nisam imao izbora nego da ih nakratko ostavim u autu, a kada sam se vratio do kamioneta, ugledao sam kutiju koja je bila crna od pčela. Posvuda su letjele i nisam znao šta da radim. Međutim, nisam želio da ostanem bez pčela jer jedna kutija košta 165 dolara (oko 270 maraka).
  • – Kada sam vidio u kakvom sam problemu, potražio sam pomoć od prolaznika, međutim niko se nije usudio da priđe kamionetu – rekao je Valas za lokalnu novinsku agenciju.

Ipak, prolaznik Brandon Singleton je hrabro prišao i uspio mobitelom zabilježiti dramatične scene u Leadervudovom kamionetu.

Valas na kraju nije imao drugog izbora nego da pokuša ući u kamionet i pčele odvesti na odredište. Polako je otvorio vrata kamioneta, sjeo za volan i vozio čak 65 kilometara do odredišta dok su pčele zujale oko njega.

Pčele su sigurno stigle u novi dom, a Valas je sretan jer je prošao bez uboda.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY